Emma Johanne Torpet er for tiden lærling hos To rom og kjøkken i Trondheim. Her får hun opplæring innenfor servitørfaget. Som en del av dette har hun deltatt i Norgescup for lærlinger, og sist helg tok hun seg til finalen i Stavanger.
Her deltok hun i tospann sammen med Marita Lindstad Hindenes og lagleder Charlotte Sæther Lerstad. De var igjennom en kvalifisering på fredag og de gikk videre til finalen på lørdag. Her måtte de igjennom en lang rekke av elementer som endte opp i servering av en treretters middag for gjester som fikk service av aller beste slag.
Stolte foreldre, Ingvild Indseth og Torgrim Torpet, hadde dratt til Stavanger for å bivåne det hele. Her er noen bilder fra finaledagen.

Det skal mixes og lages velkomstdrink. Alle foto: Torgrim Torpet

Bordet dekket under kvalifiseringa som tok de til finalen.

Servicen under måltidet må være på topp, dommerene noterer flittig.

Trancering av appelsin og pisking av krem.

Glade jenter under premieutdelinga.

Vinsmaking og stedfesting av vintype er en del av bedømminga.

Serviettbretting av mange slag bedømmes.

Emma og Marita sammen med kokkelærlingene de jobbet med under konkurransen og som tok 1. plassen for kokker.

Emma Johanne Torpet (t.v) og Marita Landstad Hindenes rett etter premieutdelinga.
Lærlingene gjennomførte dagen med stor innlevelse og viste fram både kunnskap og ferdigheter av beste merke. Etter en innholdsrik dag endte de på 2. plass og hadde nådd målet de satte seg om pallplass.
Gratulerer med pallplass, Emma Johanne Torpet
Hilsen fra hele bygda!