Supporterne i Brekken fikk se langt etter ballen som ikke gikk i hjemmelagets favør torsdag kveld på Brekken stadion. Måltavla lyste skarpt rødt 0-6 til Røros/Os/Nansen da dommer Asbjørn Flatberg satte en stopper for årets første lokaloppgjør.

Tekst, foto og layout: Marit Manfredsdotter

Mange hadde tatt turen til fotballbanen denne kvelden, og stemningen rundt banen var god. Aldri tidligere har vel medieinteressen vært større enn denne kvelden da ikke mindre enn fire lokale aktører var på plass med kameralinser, streaming- og radioutstyr og notatblokk.

Ute på banen løp gutta godt, og trøkket fra bortelaget ga til slutt en velfortjent seier.

Med god utsikt over banen sitter Torstein Håkensen og Håkon Moen og følger kampen fra første parkett på tribunen. Håkensen har spilt mer enn 400 kamper på Brekken stadion opp gjennom årene.

– Jeg kom til Brekken i 1971 og avsluttet i 1989. Det beste minnet fra fotballbanen var da vi rykket opp i 3. divisjon i 1975. Vi spilte mot Rosenborg her i 1981, og vi tapte 0-1.

– Dommeravgjørelse, sier Håkon Moen alvorlig og nikker.

– Vi skåret det første målet i den matchen, og det ble annullert, sier Håkensen og rister på hodet samtidig som kampen på banen fortsetter.

Kaffevogna hører pausen til på Brekken stadion, og når sola er på vei ned i vest og andre omgang snart skal begynne, har mange forsynt seg fra den mobile kafeen som Meerke Krihke ansvaret for denne kvelden.

En fin kveld på Brekken stadion ga mersmak. Det er tidlig på sesongen og vi ser med glede fram mot flere kamper. Og vi er temmelig sikker på at både gutta på a-laget og supporterklubben i Brekken IL vil gi alt for å snu kveldens nederlag til seier.

Næringslivet rundt Aursunden
Her finnes mer enn du aner

Rundt Aursunden er det mange spennende bedrifter, og vi har samlet dem på et sted så at du enkelt kan komme i kontakt, enten du trenger en seng å sove i, ved til vinteren, en bedre middag, dagligvarer, en fotograf, en kaffe, en båt eller en skikkelig håndverker. Velkommen til oss.

RØROS ARCTIC DOME

MED HIMMELEN SOM TAK MIDT UTE PÅ RØROSVIDDA
Kontakt oss

FAKTA FILM AS

SOLID FILMKUNST, GOD JOURNALISTIKK OG EKTE FORTELLING

Kontakt oss

LEDIG ANNONSEPLASS

DENNE PLASSEN KAN BLI DIN 
Kontakt oss

Er ikke din bedrift her ennå?

Du får tilgang på en unik markedsplass, og dine kunder finner deg enkelt. Kontakt oss så ordner vi det i dag.

Velkommen til Bygdefolket