Brekken og omegn grendeutvikling har valgt å sette litt ekstra pris på de som har tatt et valg om å bosette seg her i grendene, eller som har satt nye liv til verden. De siste månedene har vi delt ut 22 gaveesker, og vi kan konkludere med at det er mye liv og hyggelige folk i grendene våre.

Tekst: Frøydis Korssjøen
Foto: Frøydis Korssjøen og Oda Mari Skott Svendsen
Layout: Marit Manfredsdotter

Velkommen til

de fine bygdene våre

Alt var klart for en skikkelig oppdagelsesferd i grendene våre for å hilse på folk og dele ut pakkene våre. Oskar Tørres Lindstad i Feragen var en av de som fikk besøk, og han vartet likså godt opp med både kaffe, is og lamabesiktning.

Det lokale næringslivet bidro
Kalsa Gårdsbakeri, Coop Marked Brekken og Stensaas Renisdyrslakteri sponset oss med varer, og det ble laget pakker med mye snadder oppi. Her fantes det alt fra spekemat til lemser, så mottakerne fikk noe godt til både middag og kaffekos.

 

 

Hyggelige møter

Rundturen var kjempetrivelig. Vi fikk hilse på masse nye folk og slått av en prat med alle vi var innom. Vi gratulerte alle som hadde fått, eller ventet barn. Vi fikk også høre hvordan de trives her i Brekken og  grendene rundt. Vi besøkte alle som hadde valgt å kjøpe bolig her, og vi snakket om hvorfor de synes det er det rette valget. Vi er kjempeglade for at de har tatt dette steget, og vi ønsker dem lykke til videre.

I Feragen måtte vi ha med en egen feragsguide, Lars Erik Sundt. På bildet er han sammen med Frøydis Korssjøen og Oda Mari Skott Svendsen som alle er klemt sammen i Odas treseter varebil, med kurs mot nye steder.

Bare en liten bekymring
Det har vært veldig trivelig å bli bedre kjent med folk rundt oss, men det er en bekymring som dukker opp. Enn om vi har glemt noen? Dersom du, eller en du kjenner, mangler gave fra oss, ikke nøl med å gi oss beskjed. Vi vil besøke alle som har flyttet hit eller venter barn, men det er utfordrende å ha full oversikt. Om noe har gått oss hus forbi, setter vi pris på tips fra dere.

Med det takker vi for alle trivelige treff så langt, og vi krysser fingrene for fortsatt god tilvekst i bygdene våre.
Hilsen oss i Brekken og Omegn Grendeutvikling ved Oda Mari Skott Svenden, Ellen-Ingrid Fjorden Sødal, Lars Erik Sundt og Frøydis Korssjøen.


Vil du vite mer om livet på bygda?

Historie og kultur

Selve livet i våre bygder

Natur og friluftsliv

Skjulte steder, vakre plasser med rik fauna og flora

Leve og bo

Her finner du tomter til salgs og mye mer

Bygdekalenderen

Snarveien til hva som kjer i bygda

Praktisk informasjon

Trenger du ved eller noen som rydder snø? Ta en titt her

Lag og foreninger

Navet i bygda

Kontakte oss

Her finner du oss som står bak Bygdefolket.no